Team Crazy Boys MAVER

RS CRAZY BOYS MAVER

 

Jsme parta sportovních rybářů, které spojuje zájem o závodní lov ryb udicí se splávkem, tedy disciplínu, která se  nazývá LRU plavaná a nově jsme si od roku 2021 přidali k našim aktivitám i feeder.

V roce 2007 jsme ještě pod hlavičkou MO Brno 5 vyhráli druhou ligu LRU plavaná a postoupili do ligy první.

V roce 2009 jsme si založili vlastní RSK ( Rybářský sportovní klub) a od tohoto roku jsme účastníkem nejvyšší soutěže v LRU plavaná v ČR již pod novým názvem Crazy Boys. Toto jméno  není náhodné, kdo nás zná, ten ví, že je to název velmi příznačný. Ano, jsme blázni do ryb a  hlavně do rybářských závodů . V našem týmu máme rádi legraci, a tak je kolem nás obvykle velmi veselo. Od počátku našeho vzniku  jsme navázali spolupráci s MO Hustopeče, která nás podporovala, a proto jsme se jmenovali  Rybářský spolek Crazy Boys Hustopeče. 

V roce 2019 byla tato spolupráce ukončena a náš oficiální název je :  RS Crazy Boys Maver- MRS

Na závodech využíváme materiální  podporu zástupce firmy MAVER, distributora pro ČR a Slovensko, www.maver-fishing.cz .

Kvalitní rybářské náčiní této značky se stalo nedílnou součástí našich úspěchů.

Od začátku družstvo tvořili závodníci František Hanáček, Roman Foret a Petr Klásek. Poslední místo v družstvu se nám nedařilo dlouhodobě zaplnit a  vystřídalo se u nás několik závodníků. V roce 2015 se k nám přidal vynikající rybář Radek Hron a hned se to pozitivně odrazilo na celkových výsledcích družstva. Již první rok v této sestavě se nám podařilo vyhrát první ligu a ukončit tak mnohaletou dominanci družstva z Pardubic. Vítězství v 1.lize se nám v roce 2016 podařilo obhájit a po druhém místě v roce 2017  jsme následující rok  2018 vyhráli znovu.

Po dlouhém působení v našem družstvu se Roman Foret na konci sezony 2018 rozhodl změnit tým a jeho místo obsadil a novým členem družstva se stal Roman Pokorný ml., okamžitě zapadl do party a i díky jeho výborným výsledkům obhajujeme vítězství v 1.lize 2019.

Rok 2020 a 2021 je poznamenán nucenou přestávkou od ligových soutěží (opatření Covid 19).

Někdy v této době vznikl bláznivý nápad přidat k plavané i ligový feeder a pokusit se uspět i v pro nás  nové disciplíně.

Ligovým soutěžím věnujeme maximální pozornost. Díky poctivé přípravě a nasazení všech členů družstva vyhráváme v roce 2021 s velkým náskokem  2.ligu sk.B- LRU feeder a postupujeme do 1. ligy. Termínový kalendář je nám nakloněn, a tak v roce 2022 můžeme odchytat 1.ligy v obou disciplínách s klasicky skromným cílem uspět co nejlépe v obou soutěžích.         

Dobrá věc se podařila a v sezóně 2022 se nám daří zvítězit v obou ligových discipínách a  získáváme historicky první „DOUBLE“ v ČR.!

Sezóna 2022 se velmi výrazně zapsala do historie Crazy Boys, výsledkově patří k nejlepším a třešničkou na dortu v závěru sezóny je titul

Mistrů Republiky družstev ve feederu.                        

V plavané doplnili v tomto roce obvyklou sestavu výborný slovenský závodník, reprezentant a pohodový kluk Miroslav Santus a v jednom závodě Denis Secula, výborný závodník a náš kamarád z Francie. Na feeder jsme si vystačili v klasické sestavě  František Hanáček ,Petr Klásek a Roman Pokorný ml. Na žádném závodě nechybí Michal Marek, výborný všestraný rybář s mnohaletými  zkušenostmi v soutěžích všech úrovní v roli trenéra, břehaře a servismena.

V roce 2023 se stáváme VICEMISTRY SVĚTA když se nám podařilo na MS klubů v Polsku získat stříbrné medaile.

 

 

Největší úspěchy RS Crazy Boys z předchozích sezón :

 

1.liga LRU-plavaná + (od r.2021 feeder):

  • rok 2011- 2.místo
  • rok 2013- 2.místo
  • rok 2015- 1.místo – aktuální vítězové 1.ligy a s tím spojená účast na MS klubů v Itálii 2016 !
  • rok 2016 – 1.místo-obhajoba titulu, na MS klubů v Itálii jsme skončili na krásném 4.místě
  • rok 2017- 2.místo
  • rok 2018- 1.místo
  • rok 2019- 1.místo
  • rok 2022- 1.místo plavaná+1.místo feeder

 

MeMiČR:

  • rok 2009- 1.místo
  • rok 2011- 2.místo
  • rok 2013- 3.místo
  • rok 2015- 2.místo
  • rok 2017- 2.místo
  • rok 2022- 3.místo plavaná + 1.místo feeder
  • rok 2023- 1.místo


                                                                                                                                                 

V roce 2011  jsme se stali vítězi Mezinárodního mistrovství Slovenska v Žilině a následně dosáhli několika medailových umístění na prestižních zahraničních závodech, např. Walterland Master v maďarském Szegedu.

Závodníci našeho družstva se pravidelně objevují  i v reprezentačním družstvu ČR, které dosahuje v posledních letech skvělých výsledků na ME, MS a MS klubů.

Kromě těchto stránek nás najdete i na a na facebooku jako Crazy Boys MAVER a Maver CZ/SK .

Všichni závodníci našeho družstva používají k lovu ryb  vybavení a výrobky zn. MAVER. Jsme přesvědčeni, že používání těchto špičkových produktů je nedílnou součástí našich výborných výsledků v závodech a dobré výsledky přinesou všem rybářům i při běžném rybolovu.

 

Prakticky na všech závodech, kterých se účastníme používáme splávky Crazy Boys, které si necháváme vyrábět na základě našich zkušeností a požadavků. Tyto splávky jsme během několika let dotáhli k dokonalosti. Jsou vynikající a jejich pestrá nabídka pokrývá většinu z možných potřeb rybářů lovících na plavanou.

Pro sezónu 2022/2023 jsme si připravili i limitovanou edici špičkových feederových prutů   CB Champion Lake. Jde o velmi jemné, ale dostatečně pevné a rychlé pruty, ideální na stojaté vody. K dispozici jsou 2 varianty ve dvoudílném provedení 300 a 330 cm se třemi grafitovými špičkami 0,5-0,75 a 1 oz. První zkušenosti ukazují, že jde o velmi povedený model, který budeme velmi často na závodech používat.

Tyto produkty najdete na www.rscrazyboys.cz

 

_MG_9942

IMG_1757

 IMG_3162

IMG_2996

 

uvodni1

uvodni2

uvodni3